Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

STEM – освіта у початкових класах НУШ

 

          Питання запровадження   STEM – освіти в початкових класах Нової української школи залишається актуальним. Саме цій проблемі присвячений семінар заступників директорів з навчально - виховної роботи, підготовлений педагогічним колективом        ПШ №1. Вчитель початкових класів закладу Людмила Новіцька розробила мультимедійну презентацію «Планування освітньої діяльності за напрямами STREAM–освіти в початковій школі», відеоролики «STEM, STEAM, STREAM  як рівні природничо – математичної освіти», відповідні до теми семінару вправи, пам’ятки.

           Консультант ЦПРПП управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради Інна Трохименко акцентувала увагу на основних пріоритетах Концепції розвитку STEM – освіти, схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 5 серпня 2020 року №960-р.

         Семінар відбувався протягом квітня 2022 року у формі вебквесту. Матеріали розміщені  в офіційній Viber-групі заступників директорів з навчально-виховної  роботи закладів Уманської міської територіальної громади. Це дозволило учасникам семінару ознайомитися  з ними у зручний для кожного час та визначити набутий рівень знань, умінь з вище означеної проблеми.

      Знайомство з матеріалами вебквесту триває.



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas