Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи

     З метою ознайомлення педагогічних працівників з можливостями платформи «Нові знання» та досвідом її використання в освітньому процесі в умовах дистанційного навчання, 18 листопада 2022 року на базі УГ № 12 центром професійного розвитку педагогічних працівників управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради проведено семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти з теми «Можливості платформи «Нові знання» для здійснення дистанційного навчання та переходу до електронного документообігу».

    Впровадження електронних журналів у 1-9 класах у 2022/2023 навчальному році в Уманській гімназії № 12 відбувається відповідно до плану заходів, затверджених педагогічною радою. Для  членів педагогічного колективу з метою їх підготовки до роботи з електронними журналами проведено ряд тренінгів, для батьків, учнів – консультації.

    З презентацією «Можливості використання платформи «Нові знання» в адміністративній роботі» виступила заступник директора з навчально-виховної роботи Наталія Мельник, яка ознайомила із інструкціями для педагогів, учнів, батьків, класних керівників, а також із базою закладу для адміністратора..

    Лариса Котляренко, заступник директора з навчально-виховної роботи, ознайомила присутніх з можливостями, які пропонує платформа «Нові знання» вчителю - предметнику для здійснення дистанційного навчання. Присутні могли бачити, як оформлено профіль учителя і які відомості про нього можуть бути доступні користувачам. Доповідач зробила добірку цікавих дистанційних завдань, які практикують учителі закладу з української, англійської, німецької мов, географії, інформатики, фізкультури.

    Під час практичної частини семінару, який провів учитель інформатики навчального закладу Андрій Яровенко, заступники вчились створювати сторінки електронного журналу, заповнювати їх, вписуючи зміст уроку, виставляючи оцінки, вести облік  відвідування уроків учнями, Педагоги ознайомились з особливостями електронного щоденника  та можливостями батьківського контролю за навчанням дитини.

    Проблема, запропонована центром професійного розвитку педагогічних працівників та розглянута на семінарі в Уманській гімназії №12, є актуальною. Впровадження електронних журналів – питання сьогодення.  

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas