Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Семінар - практикум вихователів середніх груп закладів дошкільної освіти та дошкільних підрозділів початкових шкіл міста на тему: "Використання освітніх ресурсів для модернізації освітнього процесу в умовах сьогодення закладу дошкільної освіти "

      23 лютого 2022 року на базі ДНЗ#8 відбувся семінар - практикум вихователів середніх груп закладів дошкільної освіти та дошкільних підрозділів початкових шкіл міста на тему: "Використання освітніх ресурсів для модернізації освітнього процесу в умовах сьогодення закладу дошкільної освіти ". Метою заходу було осучаснення освітнього процесу, розширення діапазону дидактичних засобів, підвищення мотивації та індивідуалізації навчання, розвитку творчих здібностей та для створення благополучного емоційного фону.

     Консультант ЦПРПП Кузьменко І. М. відкрила засідання МПС, налаштувала учасників на творчу та практичну роботу. Вихователь -методист ДНЗ #18 Денисенко Т.А. представита досвід роботи закладу з теми: "Застосування комп'ютерних, мультимедіа та інформаційних технологій педагогами дошкільного закладу" та " Використання мультфільмів під час занять філософського змісту з опорою на твори В.О. Сухомлинського".

   Музика Г.А., вихователь ДНЗ №18, представила цифровий ресурс «Дидактичні ігри логіко-математичного спрямування з використанням прийомів мнемотехніки» та провела дидактичну гру "Склад числа".

   Карнаух І. П., вихователь ДНЗ №18, провела гру «Хто (що) зайве?» з ЦР «Розвиток креативного мислення та активного мовлення з опорою на художні твори».

   Хлипало М. І., вихователь ДНЗ №12, представила власний доробок "Дидактичні ігри за інноваційною технологією ЛЄГО конструктор" та показала практичне використання ігор з даної теми. 

   Учасники семінару взяли активну участь у майстер - класу "Казкова майстерня", який повела Гурієнко В. Г., вихователь ДНЗ №25.

   Зібрання пройшло в теплій дружній атмосфері у форматі діалогу.

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas