Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Вчителі початкових класів ЗЗСО Уманської МТГ завершили навчання на курсі прогресивної парламентської просвіти

            Шановні колеги! Вітаємо з успішним завершенням підвищення кваліфікації за програмою серії семінарів-тренінгів Освітнього центру Верховної Ради України у співпраці з Агенцією розвитку освітньої політики для науково-педагогічних та педагогічних працівників «Наш парламент: досліджуємо, розуміємо, впливаємо», а саме: методики викладання курсу за вибором для здобувачів початкової освіти (3) 4 класу ЗЗСО: 3 семінари,
 майже 6 годин лекцій та практики,  більше пів тисячі зареєстрованих освітян.

          Освітяни отримали методичні рекомендації щодо викладання курсу та навчилися практично опрацьовувати можливості адаптації до онлайн-формату навчання вправ, запропонованих для викладання курсу, а також поглибили знання з освіти для демократичного громадянства та освіти з прав людини, громадянської освіти, парламентської просвіти.

        За результатами складання фінального іспиту та отримання високого підсумкового бала 62 освітянам ЗЗСО Уманської МТГ було видано спеціальні сертифікати, які відповідають вимогам Постанови КМУ від 21.08.2019 №800 зі змінами, внесеними Постановою КМУ від 27.12.2019 №1133.
       Отримані знання та практичні матеріали семінарів-тренінгів можна використовувати, як комплексну програму парламентської просвіти для учнів молодших класів.
Бажаємо із задоволенням впроваджувати парламентську просвіту та здобуті навички на практиці!

        Тримаємо освітній фронт!

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas