Курси підвищення кваліфікації

ШАНОВНІ ОСВІТЯНИ!

 

Зараз важкий час для нашої країни та всіх українців. Ми продовжуємо свою роботу. Від кожного з нас залежить дуже багато, тому що вклад кожного українця приближує нашу ПЕРЕМОГУ.

ЗАПРОШУЄМО вас підвищити свій професійний рівень та вдосконалити свої фахові здібності. Пропонуємо вам навчання за освітніми програмами з підвищення кваліфікації педагогічних працівників на 30 академічних годин (Постанова КМУ від 21 серпня 2019 року №800)

ОСВІТНЯ ПРОГРАМА ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ПЕДАГОГІЧНИХПРАЦІВНИКІВ «Особливості організації освітнього процесу за Державним стандартом базової освіти в умовах реалізації концепції «Нова українська школа»

До навчання запрошуються:

  • працівники вищої та післядипломної освіти, центри професійного розвитку вчителів, фахівці методичних служб;
  • керівникизакладів освіти, вчителі, вихователі, тренери та майстри закладів дошкільної, загальної середньоїта позашкільної освіти;

 

Форма проведеннякурсівпідвищеннякваліфікації – дистанційна.

Реєстрація на курси за посиланнями

  • ОСВІТНЯ ПРОГРАМА ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ПЕДАГОГІЧНИХПРАЦІВНИКІВ «Особливості організації освітнього процесу за Державним стандартом базової освіти в умовах реалізації концепції «Нова українська школа» для вчителів мовно-літературної галузі»30 академічних годин.

Реєстрація:

https://docs.google.com/forms/d/11iVMi9SCzy_jCQN0xf2O7xpUMqTCb5ptHKWoF9Z_xtw/edit

  • ОСВІТНЯ ПРОГРАМА ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ПЕДАГОГІЧНИХПРАЦІВНИКІВ «Особливості організації освітнього процесу за Державним стандартом базової освіти в умовах реалізації концепції «Нова українська школа» для вчителів математичної галузі» 30 академічних годин.

Реєстрація:

https://docs.google.com/forms/d/1RXn7py1eKmHGwERPJaeoBGdZJCL9Nr9oD5AQrtfK1PM/edit

  • ОСВІТНЯ ПРОГРАМА ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ПЕДАГОГІЧНИХПРАЦІВНИКІВ «Особливості організації освітнього процесу за Державним стандартом базової освіти в умовах реалізації концепції «Нова українська школа» для вчителів природничої галузі» 30 академічних годин.

Реєстрація:

https://docs.google.com/forms/d/1A5ZtmB4v0lFSqF4gemICmU-DZI3__FuA6WgP4cS4ff4/edit

  • ОСВІТНЯ ПРОГРАМА ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ПЕДАГОГІЧНИХПРАЦІВНИКІВ «Особливості організації освітнього процесу за Державним стандартом базової освіти в умовах реалізації концепції «Нова українська школа» для вчителів освітньої галузі «Мистецтво» 30 академічних годин.

Реєстрація:

https://docs.google.com/forms/d/1gtZdtdkJzS2MTZPgh3uCQU4J94u3X-6RbhGqinBRch4/edit

  • ОСВІТНЯ ПРОГРАМА ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ПЕДАГОГІЧНИХПРАЦІВНИКІВ «Особливості організації освітнього процесу за Державним стандартом базової освіти в умовах реалізації концепції «Нова українська школа» для вчителів громадянської та історичної освітньої галузі»30 академічних годин.

Реєстрація:

https://docs.google.com/forms/d/1boCou520NTOUXUn1Hb5MjkrBIyVjESiFD3hvBZfbgCo/edit

  • ОСВІТНЯ ПРОГРАМА ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ПЕДАГОГІЧНИХПРАЦІВНИКІВ «Особливості організації освітнього процесу за Державним стандартом базової освіти в умовах реалізації концепції «Нова українська школа» для вчителів інформатичноїосвітньої галузі» 30 академічних годин.

Реєстрація:

https://docs.google.com/forms/d/1jeRPb17WuXckjyZ-2TgBOJYCglZg5UHrgXPaplWGkEI/edit

  • ОСВІТНЯ ПРОГРАМА ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ПЕДАГОГІЧНИХПРАЦІВНИКІВ «Особливості організації освітнього процесу за Державним стандартом базової освіти в умовах реалізації концепції «Нова українська школа» для вчителів соціальної і здоров'язбережувальної освітньої галузі» 30 академічних годин.

Реєстрація:

https://docs.google.com/forms/d/1x-7eDI838k19CgdDJpZORz79_t26tBlZNwHCVQPS88s/edit

  • ОСВІТНЯ ПРОГРАМА ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ПЕДАГОГІЧНИХПРАЦІВНИКІВ «Особливості організації освітнього процесу за Державним стандартом базової освіти в умовах реалізації концепції «Нова українська школа» для вчителів технологічної освітньої галузі» 30 академічних годин.

Реєстрація:

https://docs.google.com/forms/d/1JRc70Lzmu21N4sIeTnih-ILHwU8ZTMULTwCBxcoAipg/edit

Відповідно до Постанови КМУ від 21 серпня 2019 р. № 800  за результатами навчання учасники отримають сертифікат про підвищення кваліфікації на 30 академічних годин відповідно до вимог МОН.

Уразівиникненняпитань, звертайтеся за телефоном: 0972421575  Жанна.

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Please publish modules in offcanvas position.