Якісне навчання на уроках української мови та літератури з використанням цифрових технологій

           Сучасний учитель повинен мати не лише ґрунтовні знання з відповідного навчального предмету, але й опанувати інтернет-сервіси, які допоможуть зацікавити та мотивувати учнів. З метою аналізу основних можливостей інтернет-ресурсів, обґрунтування доцільності та ефективності їх використання на уроках української мови та літератури  11 грудня 2020 року в режимі онлайн центром професійного розвитку педагогічних працівників відділу освіти спільно з учителями української мови і літератури Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 ім. О.С.Пушкіна Уманської міської ради Черкаської області проведено семінар «Використання онлайн-ресурсів на уроках української мови та літератури в умовах організації дистанційного навчання».

          Заступник директора з навчально-виховної роботи Сергій Шпеник у презентації з теми семінару акцентував увагу на режимі проведення навчальних занять (синхронних чи асинхронних), нагадав про правила академічної доброчесності та відповідальність за їх порушення, дав посилання для роботи з презентаціями, створення проєктів, блогів.

           Учасники заходу мали змогу ознайомитися із технологіями сервісів Zoom, Google Classrom, Viber, Google Meet, які використовують учителі ЗОШ №1 Тетяна Вушак, Галина Цимбал, Олена Крісан.

            Модератором заходу була Інна Трохименко, консультант, який виконує функції керівника центру професійного розвитку педагогічних працівників.

            Учасниками семінару вироблено рекомендації щодо організації дистанційного навчання на уроках української мови і літератури.



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Please publish modules in offcanvas position.