Дистанційні технології на уроках математики

        15 січня 2021 року центром професійного розвитку педагогічних працівників відділу освіти проведено онлайн-семінар для вчителів математики на базі Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 ім. В.І. Чуйкова з проблеми «Організація дистанційного навчання на уроках математики». З презентацією досвіду роботи вчителів математики школи №5 з питання використання технологій дистанційного навчання на уроках математики виступила Ірина Войцеховська. Вона розповіла про використання онлайн - сервісу Google Meet  для вивчення нового матеріалу з математики та перевірки набутих учнями знань з предмету.

        Майстер-клас з використання онлайн-платформи «МійКлас» на уроках математики провела учитель Людмила Дзюменко. З принципами функціонування  онлайн - платформи «Всеосвіта» ознайомила учасників семінару учитель математики Тетяна Бойко.

        Педагоги мали змогу ознайомитись із методикою використання віртуальної дошки на різних етапах уроку математики під час проведення майстер-класу вчителем Яриною Лампікою.

        Семінар мав практичну спрямованість. У ході методичного діалогу присутні обмінялись думками щодо проблеми семінару, відзначили актуальність питань, які були розглянуті на семінарі.



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Please publish modules in offcanvas position.