Семінар-практикум в режимі онлайн ММО вчителів 2-х класів з теми «Впровадження нового змісту навчання математики»

 

        4 березня 2021 року в режимі онлайн відбувся семінар-практикум міського методичного об’єднання вчителів 2-х класів з теми «Впровадження нового змісту навчання математики». Захід організований ЦПРПП відділу освіти Уманської міської ради на базі Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №11 ім.М.П.Бажана.

       Розпочала роботу семінару в прямому ефірі на платформі Zoom  керівник ММО вчителів 2-х класів Чуганська Г.Г., яка ознайомила учасників з метою семінару-практикуму: ґрунтовно опрацювати  технології компетентісного навчання, навчитись стимулювати учнів до активного пошуку та сприйняття нового, спонукати до дослідницької та проєктної діяльності на уроках математики.

       Вчителі початкових класів отримали детальну інформацію з  предметних новацій в презентаційній доповіді «Впровадження нового змісту навчання математики. Основні новації в навчальній програмі з математики для другого класу: шляхи реалізації», яку представила  Чорна Л.А. (вчитель ЗОШ №11). Цікавий майстер-клас з  проведення тренінгового заняття «Дослідницька діяльність на уроках математики як спосіб стимулювання активності молодших школярів під час пізнання навколишнього світу» провела Купновицька В.М. (вчитель ЗОШ №11). Практикум «Вправи та ігрові завдання для удосконалення обчислювальних навичок» презентувала Довбуш Т.Г. (вчитель ЗОШ №11), яка працює з учнями за програмою науково-педагогічного проєкту «Інтелект України». Козаченко А.В. (вчитель ЗОШ №11) запропонувала колегам аукціон методичних ідей «Інтерактивні форми організації навчальної діяльності молодших школярів на уроках математики». Бібліотекар ЗОШ №11 Панасенко О.В. ознайомила освітян з  новинками психолого-педагогічної та методичної літератури, які є  у бібліотечних фондах ЗЗСО нашого міста.

      Досвідчена освітянка Бортнікова Л.В. (вчитель ЗОШ №14) запропонувала учасникам зібрання для перегляду  презентацію портфоліо «Творчий портрет вчителя, що атестується», де розкрила секрети власної педагогічної майстерності, показала форми і методи, результати своєї діяльності.

      Руденко Н.Л., консультант ЦПРПП, виступила у прямому ефірі з рекомендаціями щодо впровадження нового змісту навчання  математики НУШ, подякувала учасникам, доповідачам за плідну творчу професійну діяльність, спрямовану на виконання наказу «Про оголошення 2020/2021 н.р. Роком математичної освіти в Україні».

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Please publish modules in offcanvas position.