Семінар-практикум учителів предмета «Захист України»

      На базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 11 ім. М. П. Бажана в режимі онлайн відбувся семінар-практикум для вчителів предмета «Захист України» та предмета «Захист України»  («Основи медичних знань») закладів загальної середньої освіти з проблеми «Практична спрямованість уроків предмета «Захист України» в процесі здобуття життєвих компетентностей». З презентацією «Формування ключових компетентностей учнів на уроках предмета «Захист України» засобами інтерактивного навчання» виступив учитель школи №11 Олійник Г.І. Він поділився досвідом використання інтерактивних технологій навчання на уроках та позакласній роботі з предмета.

     Майстер-клас «Практична спрямованість уроків предмета «Захист України» («Основи медичних знань»)» провела вчитель школи №11     Віштак А.Т. Особливу зацікавленість в учасників семінару викликав відеофрагмент уроку відпрацювання учнями практичних навичок непрямого масажу серця на реанімаційному тренажері, накладання пов’язок «чепець», «рукавичка». Вчителі мали змогу почути думку учнів про важливість і необхідність вивчення предмета «Захист України». 

    Бузиновський С.А., вчитель географії школи № 11, учасник бойових дій в зоні АТО/ООС  розповів учасникам семінару про застосування практичних навичок знань предмета «Захист України» в бойових умовах.

    Вчителі взяли активну участь у методичному діалозі з проблеми семінару.

 

  

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Please publish modules in offcanvas position.