Онлайн-семінар-практикум ММО вчителів 3-х класів з теми «Педагогіка партнерства як ключовий компонент Нової української школи»

                     29 квітня 2021 року  центром професійного розвитку педагогічних працівників на базі Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 8 проведено в режимі онлайн семінар-практикум ММО вчителів 3-х класів з теми «Педагогіка партнерства як ключовий компонент Нової української школи».  

                    Руденко Н.Л., консультант ЦПРПП, Пензай Л.І., керівник ММО вчителів 3-х класів, ознайомили учасників зібрання з основними аспектами проблеми, що розглядається, а саме: необхідність ефективного застосування педагогіки партнерства в практичній роботі НУШ вчителями початкової ланки.

                    Рабинюк К.Д.,  вчитель ЗОШ №8, у презентованій доповіді «Педагогіка партнерства як продуктивна форма взаємодії вчителя та учнів» зосередила увагу освітян на місії НУШ: допомогти розвинути здібності, таланти та можливості учня на основі партнерства між вчителем, учнем та батьками. Заленська В.Є., досвідчений вчитель-методист НВК №7 – колегіуму, провела з колегами  майстер-клас  «Інноваційні підходи до організації роботи з батьками учнів початкових класів».  Вчитель Гончарук І.П. із ЗОШ №4 запропонувала  освітянам цікаві матеріали заняття з елементами  тренінгу «Шляхи забезпечення сприятливого мікроклімату у роботі вчителя з батьківською громадою». Методичний калейдоскоп із теми семінару  презентувала Кравченко Л.В., вчитель ЗОШ №8. Змістовні виступи вчителів-доповідачів, майстрів педагогічної справи, стимулювали учасників семінару до пошуку, творчості. Освітянам в черговий раз вдалося створити умови для обміну досвідом роботи, педагогічними знахідками та прагненням до професійного зростання.

    Всі матеріали засідання доступні на сайті «Методичного об’єднання вчителів початкових класів міста Умань Черкаської області»  за посиланням: https://umanstudy.at.ua/



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Please publish modules in offcanvas position.