Семінар - практикум учителів фізичної культури

         22 жовтня 2021 року на базі НВК №10-медичної гімназії центром професійного розвитку педагогічних працівників проведено семінар-практикум для вчителів фізичної культури міста з проблеми «Здоров’язберігаючі технології на уроках фізичної культури як один із засобів формування в учнів свідомого ставлення до свого здоров’я». Відкрила семінар консультант ЦПРПП Тетяна Плющ. З вітальним словом перед учасниками семінару виступила директор  закладу Галина Мовчан. Заступник директора з навчально - виховної роботи Анжела Сліпенька представила проєкт «Рух заради здоров’я (навчання в русі)». Вона розповіла про застосування педагогами закладу здоров’язберігаючих технологій, що забезпечують поєднання пізнавальної та рухової діяльності учнів під час навчального процесу.

    З презентацією «Здоров’язберігаючі технології на уроках фізичної культури» виступила вчитель фізичної культури Оксана Безверха.

    Практична частина семінару була представлена майстер-класом «Фізична культура по-новому: сучасні технології викладання», який провела Оксана Безверха. Активними учасниками майстер - класу були вчителі фізичної культури, вони виступили в ролі учнів, які змагались у чотирьох модульних локаціях: алтимат фризбі, флорбол, петанк, футбол - види спорту, які можуть доповнити традиційні - легку атлетику, волейбол, баскетбол та  використовуватись при викладанні фізичної культури в умовах Нової української школи.

   Під час методичного діалогу учасники семінару відзначили практичне значення питань, які були розглянуті на семінарі.

 

 

 

 

 

 

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Please publish modules in offcanvas position.