Семінар-практикум учителів біології

   26 жовтня 2021 року на базі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини центром професійного розвитку педагогічних працівників управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради проведено семінар – практикум для вчителів біології з проблеми «Формування в учнів предметних компетентностей під час виконання лабораторних, практичних робіт з біології». Відкрила семінар консультант ЦПРПП  Тетяна  Плющ.

    З доповіддю «Методика організації та проведення лабораторних, практичних робіт з біології» виступила Галина Чорна, кандидат біологічних наук, доцент кафедри біології та методики її навчання УДПУ імені Павла Тичини.

   Про методичні аспекти формування дослідницьких компетентностей учнів під час вивчення біології розповів учасникам семінару кандидат біологічних наук, доцент, завідуючий кафедри біології та методики її навчання УДПУ імені Павла Тичини Ігор Красноштан.  

    Вчитель біології школи № 5 Людмила Черватюк провела для педагогів майстер-клас «Практична робота з теми «Порівняння будови мохів, папоротей та покритонасінних (квіткових)».

    З презентацією «Використання інтернет - ресурсів під час проведення лабораторних і практичних робіт з біології» виступила Тетяна Небикова, старший викладач кафедри біології та методики її навчання УДПУ імені Павла Тичини.

   Вчителі біології міста відзначили результативну  співпрацю з науковцями кафедри біології та методики її навчання УДПУ імені Павла Тичини. Семінар отримав високу оцінку з боку учасників.



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Please publish modules in offcanvas position.