Семінар–практикум учителів математики

    Центром професійного розвитку педагогічних працівників 28 жовтня 2021 року  на базі НВК № 17 проведено семінар – практикум для вчителів математики з проблеми «Розвиток інтелектуальних та творчих здібностей учасників освітнього процесу засобами позакласної роботи з математики».

   Консультант ЦПРПП Тетяна Плющ розповіла учасникам семінару про значення позакласної роботи у формуванні в учнів навичок самостійної діяльності, розвитку творчого потенціалу, здатності використовувати знання на практиці.

   Досвідом роботи з організації та проведення позакласних занять з математики поділилась вчитель математики НВК№17 Ірина Семиразум у презентації  «Позакласна робота з математики як засіб розвитку інтелектуальних здібностей учасників освітнього процесу». Вона також провела майстер-клас «Методика інтерактивних  ігор «Математичний калейдоскоп», під час якого вчителі змагались на швидкість  виконання різних видів цікавих математичних завдань.

   На заключному етапі семінару керівник методичного об’єднання Тетяна Гоменюк ознайомила педагогів з новими нормативними документами щодо викладання математики.

   Підсумок семінару було проведено у формі методичного діалогу, під час якого учасники семінару ділилися враженнями, обмінювалися думками щодо проблеми семінару.

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Please publish modules in offcanvas position.