Семінар-практикум в режимі онлайн професійної спільноти вихователів ГПД з теми « Рухові й спортивні активності учнів початкової школи в умовах роботи ГПД з використанням квест-технологій як засіб збереження їх здоров’я та профілактики захворюваності»

         9 грудня 2021 року в режимі онлайн центром професійного розвитку педагогічних працівників проведено семінар-практикум професійної спільноти вихователів груп продовженого дня ЗЗСО Уманської МТГ з теми «Рухові й спортивні активності учнів початкової школи в умовах роботи ГПД з використанням квест-технологій як засіб збереження їх здоров’я та профілактики захворюваності» на базі Уманського навчально-виховного комплексу № 17 «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад».

Руденко Н.Л., консультант ЦПРПП, виступила у прямому ефірі та запропонувала освітянам поповнити методичну скарбничку добіркою матеріалів з використанням квест та здоров’язбережувальних технологій. Координатор професійної спільноти мотивувала доповідачів створити умови для поглиблення знань педагогів щодо використання інноваційних технологій в роботі ГПД. Гурза О.В., керівник  міської професійної спільноти вихователів ГПД з метою якісного використання часу попередньо надала можливість учасникам семінару-практикуму ознайомитись із завданнями та матеріалами, а саме: відеороликами, презентаціями, насиченими методами та прийомами, що сприяють формуванню знань учнів для збереження здоров’я під час освітнього процесу в умовах роботи ГПД, розмістивши матеріали в освітянській групі.

         Власюк Л.В., вихователь ГПД (НВК №17) продемонструвала колегам освітні лайфхаки «Використання квест-технології під час годин рухової активності»  з новаторства, яке підвищує ефективність. Гурза О.В., керівник ПСПП, вихователь ГПД (ПШ №1) провела в прямому ефірі майстер-клас «Здоров’язбережувальні технології в роботі ГПД під час різних режимних моментів». Підгорна О.В., вихователь ГПД (ПШ №2), запронувала воркшоп з проблеми «Квест-технології під час самопідготовки в різновіковій групі».

        Учасники зібрання  отримали детальну інформацію та практичні застосунки щодо формування в учнів ГПД активностей під час викристання квест-технологій. Своїми враженнями від участі у роботі онлайн-семінару-практикуму освітяни активно поділилися в чаті групи «ММО вихователів ГПД»  https://www.facebook.com/groups/260857135247961/?ref=share, де зберігаються всі матеріали  для подальшого їх використання.

 

 

 

 

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Please publish modules in offcanvas position.