Підсумкове засідання міської професійної спільноти учителів образотворчого мистецтва

 

      12 травня 2022 року в залі засідань управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради центром професійного розвитку педагогічних працівників було проведено підсумкове засідання професійної спільноти учителів образотворчого мистецтва закладів загальної середньої освіти м. Умані.

     Ключове питання, яке було винесене на розгляд засідання, - це обговорення модельних програм для 5-6 класів Нової української школи з мистецької освітньої галузі. Члени професійної спільноти висловили власні думки з приводу обрання тої чи іншої програми, відмітили, яка з них має   практичну значущість і найбільш оптимальна для впровадження у навчальних закладах міста.

   Консультантом ЦПРПП Баранюк Т.В. був підведений підсумок роботи професійної спільноти учителів образотворчого мистецтва ЗЗСО м.Умані за 2021/2022 навчальний рік та озвучено перспективний план роботи на наступний навчальний рік. Також педагогам були вручені дипломи переможців та фіналістів міського онлайн-конкурсу дитячого малюнка «Ми малюємо весну. Весна переможе».



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Please publish modules in offcanvas position.