Тренінг для психологів

 

   13 та 14 вересня на базі управління освіти та гуманітарної політики пройшов тренінг «Діти та війна: техніки зцілення».Два дні надзвичайно цікавої і пізнавальної інформації від міжнародних тренерів - психологів.

   Час роботи в тренінгу був непростим - вся група була в потужному стресі. Перед тренерами була мета - навчити якомога більше фахівців працювати з інструментами Програми " Діти і війна: техніки зцілення".

   Навчались практичні психологи закладів освіти та психологи управління праці більше двадцяти осіб, це будуть перші ластівки Черкащини, які беруть на себе перший тягар психологічної допомоги постраждалим дітям України.

    Важлива особливість Програми у тому, що тренер не лише навчає технікам зцілення, а й сам їх використовує для збереження свого ресурсного стану.

   Цікаво, що говорили учасники, після виконання домашніх завдань - вони самі змінювали свій психічний стан, оскільки техніки зцілення є дієвими прийомами саморегуляції.

   Зрозуміло, що вже в Україні багато травмованих дітей, а чим довше тривають воєнні дії, тим таких дітей буде більше. Отже, психологічної допомоги потрібно буде багато.

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Please publish modules in offcanvas position.