Семінар-практикум вчителів математики

14 листопада 2022 року на базі Уманської гімназії №7 Уманської міської ради центром професійного розвитку педагогічних працівників управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради проведено семінар-практикум для вчителів математики закладів загальної середньої освіти Уманської територіальної громади з проблеми «Формування пізнавального інтересу та розвиток логічного мислення учнів на уроках математики за програмами Нової української школи та науково - педагогічного проєкту «Інтелект України».

        З доповіддю «Формування пізнавального інтересу та розвиток логічного мислення учнів на уроках математики шляхом застосування сучасних онлайн -сервісів та інтерактивних методик навчання» перед учасниками семінару виступив Євгеній Беженар, учитель математики Уманської гімназії №7.                                           

        Учитель математики Світлана Загребельна поділилась досвідом викладання математики у 5 класі за програмою науково-педагогічного проєкту  «Інтелект України».

          Педагоги взяли активну участь у методичній майстерці «Математика. Просто», яку  провели Євгеній Беженар та Світлана Загребельна.        

          Консультантом центру професійного розвитку педагогічних працівників Тетяною Плющ проведено з учителями математики методичний діалог «Ділимось напрацюваннями викладання математики у 5 класі Нової української школи».

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Please publish modules in offcanvas position.