Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Засідання міського методичного об’єднання вчителів 3-х класів

Відповідно до плану роботи відділу освіти Уманської міської ради на 2018/2019 навчальний рік 21 лютого 2019 року на базі Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 9 (директор Тенц І.І.) відбулося засідання міського методичного об’єднання вчителів 3-х класів у формі науково-практичного семінару з проблеми «Інтегроване навчання в системі нових освітніх технологій».

1

Метою семінару було поглиблення знань педагогів про інтегровані уроки як метод розвитку творчих здібностей учнів та один із напрямків методичного оновлення уроків у початкових класах; сприяння удосконаленню освітнього процесу на основі сучасних технологій; ознайомлення з новинками навчальної та методичної літератури з проблеми; підвищення методичного та педагогічного рівня вчителів; розвиток творчих здібностей педагогів.

Відкрила роботу засідання та розкрила основні аспекти проблеми, що розглядалася, методист з навчально-виховної роботи методичного кабінету відділу освіти Уманської міської ради Осіяненко Н.М.

Проблему «Інтегроване навчання в системі нових освітніх технологій» у змістовній доповіді висвітлила учитель початкових класів вищої кваліфікаційної категорії ЗОШ № 9 Кокоруза Т.Б.

1

Питання «Види інтегрованих уроків у початкових класах» розкрила учитель початкових класів І кваліфікаційної категорії ЗОШ № 9 Нагорна О.С., представивши до уваги вчителів цікаві презентаційні матеріали.

1

Учитель початкових класів вищої кваліфікаційної категорії, старший вчитель ЗОШ № 9 Ніколіч І.М. поділилась з учасниками семінару напрацюваннями з власного досвіду, вдало організувавши роботу педагогічного практикуму «Переваги інтегрованих уроків» та майстер-класу «Розвиток логічного мислення молодших школярів засобами інтегрованого навчання».

1

До уваги учасників засідання було представлено творчий звіт учителя початкових класів І кваліфікаційної категорії ЗОШ № 9 Нагорної О.С.

Учасники семінару поділились своїми думками щодо впровадження інтегрованого навчання в освітній процес початкової школи та ознайомились із новинками методичної літератури, що стало гармонійним доповненням до заходів, проведених на засіданні.

Методист з навчально-виховної роботи методичного кабінету відділу освіти Осіяненко Н.М. та керівник ММО Ніколіч І.М. підвели підсумки роботи та разом з учасниками семінару виробили методичні рекомендації.

Семінар сприяв підвищенню фахового рівня та педагогічної майстерності вчителів 3-х класів закладів загальної середньої освіти міста.



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas