Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Засідання міського методичного об’єднання вихователів груп подовженого дня

Відповідно до плану роботи відділу освіти Уманської міської ради на 2018/2019 навчальний рік 05 квітня 2019 року в залі засідань відділу відбулося планове засідання міського методичного об’єднання вихователів ГПД з проблеми «Інтеграція освітнього процесу як чинник формування ключових компетентностей учнів в умовах ГПД».

1

Метою засідання було ознайомити вихователів з формами та методами формування у вихованців загальнокультурних цінностей, оволодіння ключовими і предметними компетентностями та наскрізними вміннями в умовах ГПД.

Актуалізації знань вихователів ГПД з проблеми, яка розглядалась на засіданні, сприяла лекція на тему: «Інтеграція навчально - виховного процесу в умовах роботи групи подовженого дня», яку підготувала вихователь ГПД НВК № 6 Уманчик А.В.

1

Розширенню теоретичних знань та практичних навичок учасників засідання сприяла презентація екологічного проекту, яку представила вихователь ГПД ЗОШ № 11 Григорян Т.К.

1

Підвищенню фахової майстерності педагогів сприяла активна участь вихователів у роботі змістовного майстер-класу з проблеми: «Методика проведення інтегрованого виховного заходу на ГПД», який провела вихователь ГПД НВК № 7-колегіуму Горбенко С.О.

1

1

До уваги вихователів ГПД закладів загальної середньої освіти міста були запропоновані творчі звіти вихователів, що атестувалися у нинішньому навчальному році, а саме: Колінчак І.В., Лисої Л.В., Малигіної Н.О. (НВК № 1) та Григорян Т.К. (ЗОШ № 11).

Керівник міського методичного об’єднання Гурза О.В. проаналізувала роботу за 2018/2019 навчальний рік та провела діагностичне дослідження запитів вихователів ГПД щодо підвищення їх професійної майстерності.

Гармонійним доповненням до проведених заходів стала участь вихователів ГПД у рефлексійній вправі «Дерево очікувань».

У процесі обговорення проведених під час засідання заходів, вихователі здійснили обмін досвідом роботи з проблеми щодо впровадження інтеграції у роботу групи подовженого дня в умовах реформування змісту початкової освіти.

Методист з навчально-виховної роботи методичного кабінету Осіяненко Н.М. та керівник міського методичного об’єднання Гурза О.В. підвели підсумки роботи та разом з учасниками засідання виробили методичні рекомендації.



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas