Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Засідання міського методичного об’єднання вчителів 3-х класів

Відповідно до плану роботи відділу освіти Уманської міської ради на 2018/2019 навчальний рік 18 квітня 2019 року на базі Уманської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 12 з поглибленим вивченням англійської мови (директор Кузьменко Н.І.) відбулося засідання міського методичного об’єднання вчителів 3-х класів у формі науково-практичного семінару з проблеми «Системний та компетентнісно - орієнтовані підходи до засвоєння програмового матеріалу учнями початкових класів».

Метою семінару було поглибити знання педагогів про системний та компетентнісно - орієнтований підходи до засвоєння програмового матеріалу учнями початкових класів; розкрити основні ідеї компетентнісного підходу, які слід враховувати при моделюванні уроку; проаналізувати основні форми організації навчання молодших школярів на уроках української мови та математики в умовах реалізації компетентнісного підходу; провести детальний аналіз роботи ММО вчителів 3-х класів за 2018/2019 навчальний рік; розглянути перспективу подальшої професійної діяльності фахівців.

Відкрила роботу засідання та розкрила основні аспекти проблеми, що розглядалася, методист з навчально-виховної роботи методичного кабінету відділу освіти Уманської міської ради Осіяненко Н.М.

Керовану лекцію «Системний та компетентнісно - орієнтований підходи до засвоєння програмового матеріалу учнями початкових класів» цікаво провела Мимрук С.Д., вчитель початкових класів І кваліфікаційної категорії УСШ № 12.

1

Роботу педагогічного практикуму «Використання системного та компетентнісно - орієнтованого підходу на уроках української мови та математики» вдало організувала Наливайко А.М., вчитель початкових класів ІІ кваліфікаційної категорії УСШ № 12.

1

1

Досвідом роботи з реалізації проблеми міжатестаційного курсового завдання поділилась Фрай Л.М., вчитель початкових класів вищої кваліфікаційної категорії НВК № 17, представивши презентаційні матеріали у формі творчого портрету вчителя.

1

Учасники семінару поділились думками щодо впровадження компетентнісно – орієнтованої моделі засвоєння програмового матеріалу учнями початкових класів в умовах Нової української школи, ознайомились із новинками методичної літератури з означеної проблеми.

Керівник міського методичного об’єднання вчителів 3-х класів Ніколіч І.М. проаналізувала роботу за 2018/2019 навчальний рік та провела перспективне планування на 2019/2020 навчальний рік.

1

Методист з навчально-виховної роботи методичного кабінету відділу освіти Осіяненко Н.М. та керівник ММО вчителів 3-х класів Ніколіч І.М. підвели підсумки роботи та разом з учасниками засідання виробили методичні рекомендації.

Семінар сприяв підвищенню фахового рівня та педагогічної майстерності вчителів 3-х класів закладів загальної середньої освіти міста.



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas