Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Обласний семінар-практикум для заступників директорів з питань здійснення супервізії

На виконання наказу МОН України від 13.12.2018 № 1392 «Про затвердження Типової освітньої програми організації і проведення підвищення кваліфікації керівних кадрів закладів загальної середньої освіти відповідно до вимог Концепції «Нова українська школа», наказу КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» від 10.04.2019 № 50/01-04 «Про підвищення кваліфікації заступників директорів закладів освіти області з питань підготовки до здійснення супервізії професійного розвитку педагогів в умовах Нової української школи» у період з 24 по 26 квітня 2019 року, за активного сприяння відділу освіти Уманської міської ради, на базі Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 ім. В.І. Чуйкова (директор Бугерук О.І.) відбувся триденний виїзний семінар-практикум, активними учасниками якого стали 22 заступника директора з навчальної-виховної роботи закладів загальної середньої освіти міста Умані та Паланської об’єднаної територіальної громади.

Висококваліфіковані тренери Андрющенко Т.К., доктор педагогічних наук, завідувач кафедри професійного розвитку педагогів та Неділя Л.Ф., методист інформаційно-ресурсного центру КНЗ «ЧОІПОПП ЧОР» під час проведення семінару-практикуму цікаво та змістовно організували роботу з учасниками, використавши інтерактивні форми активного навчання, що сприяло глибокому засвоєнню знань та формуванню практичних умінь з питань організації супервізії професійного розвитку педагогів в умовах Нової української школи.

1

1

Навчання пройшло у теплій та дружній атмосфері. Працюючи у інтерактивних локаціях, заступники директорів невтомно працювали, генерували ідеї, проявляли творчий підхід до вирішення поставлених завдань, активно включалися у роботу під час проведення керованих лекцій, дискусій та презентацій, виконання практичних завдань, вправ та рольових ігор.

1

1

За результатами проведеної роботи учасники семінару-практикуму, зазначили його актуальність та практичну спрямованість, висловили щиру вдячність організаторам та отримали сертифікати відповідного зразка.

1



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas