Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Останній дзвоник – 2019

24 травня 2019 року у закладах загальної середньої освіти відбулося свято останнього дзвоника. Молоді, квітучі та життєрадісні школярі святкували закінчення навчання. Настрій у всіх був піднесений - попереду канікули! Лише одинадцятикласники трохи були сумними, бо для них настала пора прощання зі школою, з дитинством. Сьогодні останній дзвоник пролунав для 405 випускників одинадцятих класів.

У цьому навчальному році свято останнього дзвоника вибухнуло різноманіттям цікавих, креативних, нетрадиційних заходів: квестів, конкурсів, майстер – класів, змагань, арт – майданів, екологічних акцій тощо. Також були враховані усі побажання випускників щодо формату проведення заходів. Саме вони закарбуються в пам’яті одинадцятикласників теплими спогадами, для батьків залишиться приємними емоціями, а для малечі і вчителів – чудовим початком літніх канікул.

Зовсім скоро у школах міста пройдуть випускні вечори. А сьогодні випускники з надією та вірою у світле майбутнє роблять свій перший крок у доросле життя!

1

1

1

1

1



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas