Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Діти та молодь в пріоритеті

В рамках виконання Плану Дій ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді» 13.09.2019 відбулись засідання міні-груп із запровадження 1 Цілі «Право на визнання, повагу та справедливе ставлення» та 5 Цілі «Право на дитинство».

Під час засідання члени міні-груп обговорили питання щодо соціального захисту дітей з інвалідністю та організації навчання дітей з особливими освітніми потребами в закладах освіти міста. Крім того, акцентували увагу на належній організації оздоровлення, відпочинку та дозвілля дітей влітку 2019 року.

Зауважили, що на високому рівні в місті проводиться робота п’ять закладів позашкільної освіти, які зберегли свою багатопрофільність, що дає право кожній дитині та підлітку обирати вид діяльності відповідно до своїх уподобань. Завдяки фінансуванню з міського бюджету позашкільною освітою охоплено 45% дітей шкільного віку.

По завершенню засідання члени міні-груп обговорили та виробили подальшу стратегію із запровадження Цілей з Плану Дій ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді».

1

1

1



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas