Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Інновації – вимога часу

Під таким гаслом 12 грудня 2019 року на базі Навчально-виховного закладу „Уманська міська гімназія – школа естетичного виховання” відбувся семінар – практикум заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти, МНВК з теми «Інновації у формуванні та розвитку педагогічної майстерності в умовах вимог НУШ». Мета семінару – обґрунтувати актуальність упровадження інновацій в освітній процес як засобу розвитку педагогічної майстерності вчителя; створювати в педагогічному колективі сприятливі умови для розвитку і самореалізації вчителів у НУШ.

Учасників семінару привітав директор школи Яременко М.П.

Заступник директора школи Чернишева Л.А. поділилась досвідом роботи педагогічного колективу з проблеми семінару. Вчителі української мови і літератури Шевченко І.Г., Залізко Л.М. , вчителі початкових класів Коваль Л.М., Савченко О.В., вчитель інформатики Нечипоренко Н.В., вчитель математики Зозуля А.Б., вчитель німецької мови Хоптяна М.М., практичний психолог Бурлака Н.О. ділились власними напрацюваннями під час конференції „ТED-ідеї, варті поширення”, знайомили присутніх з інноваційними педагогічними технологіями.

Підводячи підсумки семінару, завідувач міським методичним кабінетом Трохименко І.М. відзначила новаторську діяльність педагогічного колективу НВК-міської гімназії щодо впровадження інноваційних технологій в освітній процес, ще раз підкреслила, що використання інновацій відіграє важливу роль у формуванні та розвитку педагогічної майстерності в умовах Нової української школи.

1

1

1

1



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas