Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

STEM- освіта на уроках біології

24 грудня 2019 року на базі Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 відбувся семінар - практикум для вчителів біології закладів загальної середньої освіти з проблеми «Застосування STEM-технологій при вивченні біології».

1

Головною метою заходу було ознайомити учасників семінару з можливостями використання STEM-лабораторії, технологіями STEM-освіти на уроках біології та в позаурочний час.

Вчитель біології Стащенко Т.І. провела для учасників семінару майстер-клас «Використання STEM-лабораторії під час практичних робіт та наукових досліджень», де показала можливості використання мультимедійного комплексу.

1

Цікавою була презентація еволюційного альбому «STEM- EVOLUTION для покоління візуалів (Новий Державний стандарт)» вчителя біології Столяр В.В., яка разом з учнями 11-А класу показала застосування STEM-технологій для конструювання та моделювання біологічних процесів. Старшокласники представили свої творчі проекти «Анатомічний театр», «Генетичний моніторинг», «Медична комісія», «Використання опалого листя як біопалива».

1

В роботі семінару взяли участь науковці Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Красноштан І.В., кандидат біологічних наук, доцент, завідувач кафедри біології та методики її навчання, Небикова Т.А., старший викладач кафедри біології та методики її навчання УДПУ ім. Павла Тичини.

1



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas