Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Україна – соборна держава

Щороку 22 січня в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулася в 1919 році, відзначається День Соборності України. Це свято народної єдності, яке на державному рівні відзначається з 1999 року. Це день, який об'єднав українців східної та західної частин країни. В наші дні це свято стало особливо актуальним.

22 січня 2020 року працівники відділу освіти, педагогічні колективи закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти взяли участь у загальноміських урочистостях з нагоди цієї події та долучилися до флешмобу – Ланцюг єднання «Одна єдина соборна Україна!».

Протягом тижня у закладах загальної середньої, позашкільної освіти проведено різноманітні тематичні заходи: уроки пам’яті, інформаційні патріотичні хвилинки, виховні години,бесіди, «круглі столи» з тем «Вона – наш витвір, наша мрія, соборна, вільна Україна», «Незалежність починається з тебе», «Без Соборності немає незалежності», для учнів 1-4 класів проведено експрес-гру «Що ти знаєш про Україну?», оформлено інформаційні стенди, книжкові виставки; для учнів 9-11 класів проведено відеоекскурс «Соборна мати Україна одна для всіх, як оберіг».

22 січня 2020 року учнівські та педагогічні колективи у школах об’єдналися у живий «Ланцюг єдності» та разом виконали Державний Гімн України, щоб відчути дух дружби, свободи і гордості за свою державу.

1

1

1

1



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas