Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

ВСЕУКРАЇНСЬКА ШКОЛА ОНЛАЙН ДЛЯ ШКОЛЯРІВ 1-4 КЛАСІВ

У вівторок, 28 квітня 2020 року, стартувала Всеукраїнська школа онлайн для школярів 1-4 класів, програма якої розрахована на 5 тижнів і складається з чотирьох предметів: української мови, математики, науки та мистецтва. Основна мета проєкту – допомогти дітям початкової школи, які не мають змоги навчатися дистанційно через відсутність сучасних девайсів, засобів зв’язку (підключення до інтернету) та належної підтримки дорослих.

Уроки транслюватимуться на YouTube МОН та ще 4-х телеканалах. Кожен урок триватиме 15 хвилин, що є оптимальним для занять дітей цієї вікової категорії у форматі теле- та онлайн-лекцій. Уроки транслюватимуться у вівторок та четвер з 09:00 до 10:00.

Окрім онлайн-версії уроків на YouTube МОН, заняття можна буде дивитися також на телеканалах:

• 1 клас – Піксель

• 2 клас – UA:Перший

• 3 клас – UA:Культура

• 4 клас – ПлюсПлюс

При плануванні уроків організатори намагалися пов’язати їх із життям дітей, їхніми уподобаннями, звичною атмосферою дому, а також із новітніми технологіями. Проєкт став можливим завдяки спільним зусиллям Офісу Президента України, Міністерства освіти і науки України, Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій, Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), PinchukArtCentre, Національного художнього музею України, проєкту «Книга-мандрівка. Україна», громадської спілки «Освіторія», а також понад 20 педагогів, що зголосилися стати вчителями для усієї країни. Зйомки уроків відбуваються у Новопечерській школі м. Києва.



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas