Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Дружна родина – міцна Україна

Найпершою святинею для кожної людини є родина, адже ми по-справжньому щасливі лише в сім’ї, серед рідних, коли всі здорові й веселі, коли в оселі панує мир і злагода. Сьогодні, 8 липня, в Україні відзначається День родини. Це відносно молоде свято, яке з 2012 року започатковане указом президента України. Українська родина була і залишається оберегом духовних цінностей, родинних традицій, культури та історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності і розвитку. З родини починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина.

У закладах дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти нашого міста приділяють велику увагу родинному вихованню. Спільними, злагодженими зусиллями педагогів та батьків постійно проводяться виховні заходи, родинні свята, конкурси, змагання, ярмарки, виставки з метою формування у дітей ціннісного ставлення до сім’ї, родини, людей, виховання шанобливого ставлення до батьків, сімейних традицій.

Міцна, здорова родина є запорукою розквіту міцної, успішної, багатої держави – Україна,бо сильна сім'я, родина, рід – це міцна держава!



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas