Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Учитель року – 2021

Учитель року – 2021

        

        Конкурс «Учитель року» - це стимул для вдосконалення, пошуку нових ідей, методів і форм роботи. Це гарний досвід для кожного педагога, який прагне знайти ключі до сердець своїх учнів.

        Всеукраїнський конкурс «Учитель року» є конкурсом професійної майстерності вчителів, який проводиться на державному рівні на виконання Указу Президента України від 29 червня 1995 року № 489 «Про всеукраїнський конкурс «Учитель року» з метою підвищення престижності професії вчителя в суспільстві. Завданнями конкурсу є: виявлення та підтримка талановитих педагогічних працівників, поширення кращого педагогічного досвіду; розвиток творчого потенціалу вчителя та підвищення його професійної майстерності;сприяння самореалізації вчителя.

         Відповідно до наказу МОН України від 09.06.2020 №777 «Про проведення всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021» конкурс у 2020/2021 навчальному році буде проведено у номінаціях «Керівник закладу», «Математика», «Трудове навчання», Українська мова та література»  в три тури:

перший (зональний) – листопад 2020 року;

другий (регіональний) – грудень 2020 року – лютий 2021 року;

третій (всеукраїнський) – квітень 2021 року.

Згідно з Положенням  конкурс проводиться на добровільних засадах.

Учасниками конкурсу є педагогічні працівники закладів загальної середньої освіти за основним місцем роботи, які мають стаж педагогічної роботи не менше трьох років, зареєструвалися та подали до організаційного комітету першого туру матеріали, що визначені умовами та порядком проведення конкурсу.

Участь у кожному наступному турі конкурсу беруть переможці попереднього туру в кожній номінації.

Реєстрації педагогів для участі в конкурсі «Учитель року – 2021» проводиться з 14 вересня  по 04 жовтня 2020 року.

У 2019 року конкурс «Учитель року – 2020» у закладах загальної середньої освіти м. Умані проведено з номінацій «Початкова освіта», «Образотворче мистецтво», взяли участь учителі: Васильченко Юлія Олександрівна, учитель початкових класів ЗОШ №3, Олійник Наталія Василівна, учитель початкових класів НВК №7 – колегіуму, Дунаєва Ліна Володимирівна, учитель образотворчого мистецтва НВК 7 - колегіуму, Сирота Олег Васильович, учитель образотворчого мистецтва НВК №24. Визнано переможцями І туру конкурсу і нагороджено грошовою премією у розмірі посадового окладу Олійник Н.В. та Дунаєву Л.В. Грошовою премією у розмірі 75% посадового окладу нагороджено Васильченко Ю. О. за зайняте ІІ місце. У розмірі 50% посадового окладу нагороджено грошовою премією Сироту О.В. за зайняте ІІІ місце. За результатами ІІ (регіонального) туру конкурсу у номінації «Образотворче мистецтво» ІІ місце здобула Дунаєва Л.В.



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas