Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Основна сесія ЗНО- 2020 - завершена

З 25 червня по 17 липня 2020 року відбулася основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання.

        Для проходження ДПА та ЗНО на базі закладів загальної середньої освіти  міста  Умань  працювали 4 пункти тестування : Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 ім. В.І.Чуйкова, Уманської загальноосвітньої школи №11 ім. М.П.Бажана, Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №14, Уманського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №7-колегіум».

     ЗНО з хімії зареєстровані випускники складали на базі Національного аграрного університету та спеціалізованої школи І-ІІІ ступеня № 12 з поглибленим вивченням інформаційних технологій у місті Біла Церква Київської області. Відділом освіти   для 13 учнів організовано підвезення до цих пунктів тестування. 

Для проходження державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року  зареєстровано 1425 осіб, із них:

.Найбільша кількість зареєстрованих на ЗНО з української мови і літератури – 1425 осіб, історії України – 1041 , математики – 550, географії – 496,  біології – 475,  англійської  - 402, фізики – 68, хімії – 41,  німецької мови – один.

Здобувачі повної загальної середньої освіти мали право пройти ДПА, у тому числі у формі ЗНО, за власним бажанням відповідно до чинного законодавства.

Для успішного проведення ЗНО було залучено 170 педагогічних працівників закладів загальної середньої №№ 5,11,14, НВК №7-колегіуму.

  • Для проходження ДПА/ЗНО учасникам з особливими освітніми потребами були створені сприятливі умови на пунктах тестування.

ДПА у формі ЗНО у червні-липні 2020 року організовано з дотриманням відповідних нормативно-правових та процедурних вимог і норм, визначених Міністерством освіти і науки України, Головним санітарним лікарем України.

  Учасники зовнішнього незалежного оцінювання, які не змогли взяти участь в основній сесії тестування через причини, які не залежали від їхніх дій та волі, зареєструвалися для участі у додатковій сесії. Наразі здійснюється підготовка до проведення додаткової сесії, яка буде проходити на базі Черкаської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №24 у такі терміни: з математики - 28 липня, з англійської мови – 3 серпня,української мови і літератури – 4 серпня, історії України – 6 серпня. З інших предметів додаткова сесія відбудеться в м. Києві по 10 серпня включно.

 17 липня на інформаційних сторінках учасників було розміщено перші результати ЗНО з математики  і фізики. Наступні засідання експертної комісії зі встановлення порога «склав/не склав» з української мови і літератури, історії України, іноземних мов, біології відбудуться 23 липня, з географії, хімії – 28 липня, результати будуть оголошені до 25 та 29 липня відповідно. 

            

 Бажаємо абітурієнтам  успішного вступу до обраних  вищих навчальних закладів!



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas