Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Уманська ДЮСШ найкраща

                  Уманська дитячо-юнацька спортивна школа №1 є осередком спортивного життя нашого міста. Заклад проводить велику роботу з питання пропаганди здорового способу життя, залучення дітей та підлітків до занять фізичною культурою та спортом. Робота школи спрямована на досягнення високих спортивних результатів. Уманська ДЮСШ визнана однією з кращих шкіл  Черкащини зі спортивної майстерності.

                   У школі працює 5 відділень: спортивна акробатика, веслування на байдарках і каное, легка атлетика, футбол, бокс. Це 38  груп, в яких  займається 387 вихованців віком від 6 до 23 років.

                 У 2019/2020 навчальному році спортсмени школи взяли участь у 104 змаганнях обласного, державного та міжнародного рівнів.

                На чемпіонатах, Кубках та першостях України, міжнародних змаганнях спортсмени школи вибороли  13 перших місць, по 22 місця других і третіх.

               14 вихованців школи входять до складу збірних команд України.

               У травні 2020 року за перемоги у спортивних змаганнях всеукраїнського рівня 24 вихованці дитячо-юнацької спортивної школи, які є учнями закладів загальної середньої освіти міста були нагороджені грошовою винагородою Уманської міської ради.

              За підсумками 2019 року Уманська ДЮСШ увійшла в  трійку кращих спортивних шкіл  області.

              Можна із впевненістю стверджувати, що учні шкіл нашого міста мають великі можливості здобувати високоякісну позашкільну освіту в Уманській ДЮСШ, розвиватися фізично і творчо у різних напрямах спортивної спеціалізації, вдосконалюватись як особистість з позитивним ставленням до здорового способу життя.

                17-21 серпня 2020 року у місті Дніпро відбудеться чемпіонат України з веслування на байдарках і каное серед юнаків і дівчат. 10 юних спортсменів ДЮСШ готуються взяти участь у чемпіонаті. Бажаємо їм високих досягнень, нових спортивних рекордів, витривалості,  волі до перемоги.

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas