Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

На допомогу вчителю нової української школи

     У процесі підготовки й проведення уроку вчителю доводиться вирішувати найскладніші питання сучасної педагогічної теорії й практики. Урок є живою клітинкою навчально-виховного процесу, все найважливіше й найголовніше для школяра відбувається на уроці.  Для того, щоб полегшити етапи підготовки до ефективного уроку, учитель нової української школи може скористатись навчально-методичними посібниками, які надійшли до фондів бібліотек ЗЗСО міста Умані у серпні 2020 року.

          Експерти проєкту "Реформування системи підготовки та професійного розвитку педагогів. Нова українська школа" підготували навчально-методичний посібник «Нова українська школа: порадник для вчителя», який  містить матеріали та практичні завдання, які допоможуть вчителям створювати освітнє середовище, забезпечувати різні форми інтегрованого навчання, залучати до педагогічної взаємодії родини дітей, інших партнерів, оцінити власну практику в контексті освітніх новацій, здійснювати моніторинг розвитку учнів. Низка  цікавих і корисних посібників представлена у світлинах, ознайомитись з книгами можна, завітавши до бібліотеки закладу.

          Віримо, що попри всі труднощі та ризики, освітяни зможуть пройти цей рік впевнено, отримавши новий  корисний і позитивний досвід до своїх скарбничок.

Легкого старту!



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas