Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Завершення міжнародного, польсько-українського онлайн - проекту «Польська і українська кухня, як взаємодія двох культур».

  З 18 по 24 вересня в Умані, під патронатом Польсько-Української Ради обміну молоддю, був реалізован6ий, єдиний в Черкаській області міжнародний польсько-український онлайн - проект «Польська і українська кухня, як взаємодія двох культур».

  Учасниками даного проекту була молодь Польщі та України у віці від 15 до 17 років, учні 9-11 класів міст Умані та Рибнік.

  В рамках програми проекту польські та українські учні знайомились з українськими традиціями, проводячи онлайн - квести містами Краків та Умань, презентуючи свої найулюбленіші страви української та польської кухні. Учасники проекту під час онлайн - заходів удосконалювали англійську, польську, українську та російську мови.

   Уманська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №14 уже кілька років співпрацює з різними міжнародними організаціями. Учні із задоволенням та цікавістю пізнають культуру, мову інших країн, обмінюються делегаціями.  Наші делегації неодноразово бували у Польщі, в Чехії по обміну досвідом, по ознайомленню з їхніми культурами. Школа  заключила договір про співпрацю з румунами.

   Сподіваємось, що і надалі дружба між учасниками проекту буде продовжуватись та після завершення карантину молодь зможе зустрітись на уманській землі.



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas