Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Освітяни святкують!

Щоосені, з першим опалим листям ми  відзначаємо День працівника освіти - свято, яке стало знаком пошани, поваги,вдячності до тих, хто підтримає мудрим словом та щирою порадою, хто невтомно прагне осяяти кожного світлом знань.

2 жовтня 2020 року у сесійній залі  Уманської міської ради відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти. З вітальним словом до присутніх освітян звернувся  міський голова Олександр Цебрій, який окреслив перспективи розвитку освіти міста, а також начальник відділу освіти Ірина Миколенко  та голова міськкому профспілки працівників освіти і науки України  Любов Кузьменко.Під час урочистого зібрання за досягнуті успіхи  відбулось нагородження педагогічних працівників освіти міста Подяками міського голови, а керівників закладів освіти подарунками..

Після офіційної частини нагороджень і привітань інструментальний дует у складі Станіслава Бригневича та Сергія Собченка виконали для працівників освіти Шелтона Брукса «Одного разу», Дейва Франкліна та Кліфа Фрейда «Ви самі не знаєте…». А також мелодійну композицію «Білий цвіт на калині» виконав Почеренюк Сергій.




 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas