Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

ХОЧУ! МОЖУ! ТРЕБА!

Сьогодні позашкільна освіта відіграє неабияку роль у підготовці вихованців до самостійного життя у світі, де кількість надзвичайних ситуацій постійно зростає, а екологічна ситуація з кожним роком погіршується. Життєво необхідно озброїти дітей знаннями, уміннями і розумінням важливості збереження власного життя і здоров’я.

Екологічна освіта і виховання дітей та підлітків на сучасному етапі - невід'ємна частина всієї системи освіти. Відвідуючи гуртки еколого-натуралістичного профілю, діти та підлітки глибше оволодівають основами наук, які вивчають у школі, поповнюють та розширюють свої знання про природу, її багатства.

Високі результати гуртківці Уманського міського центру еколого- натуралістичної творчості учнівської молоді демонструють, беручи участь в міжнародних, всеукраїнських, обласних та міських екологічних акціях та конкурсах, зокрема:

  • Скромна Анастасія - ІІ та ІІІ місце на обласному та всеукраїнському етапах Всеукраїнського конкурсу «Гуманне ставлення до тварин», керівник гуртка Грушовенко Світлана Юріївна.
  • Понедільчук Максим - І місце на обласному і всеукраїнському етапах цього ж конкурсу, керівник гуртка Янчук Віта Юріівна.

У подарунок переможці отримали освітньо-розважальну настільну гру "HAPPY PAW".



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas