Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Методичний практикум для асистентів вчителів та вчителів інклюзивних класів

          16.12.2020 року на базі комунальної установи "Інклюзивно-ресурсний центр" Уманської міської ради відбувся методичний практикум онлайн для асистентів вчителів та вчителів інклюзивних класів ЗЗСО на тему: "Комплексний підхід в роботі вчителя та асистента вчителя в інклюзивному класі". Асистенти вчителів закладів загальної середньої освіти м. Умань (Мухарська О.О., Мельник В. В.) обмінялися досвідом практичного впровадження спільного викладання в інклюзивному класі та особливостями адаптацій та модифікацій навчальної програми та завдань.

          В ході онлайн-заходу фахівці Інклюзивно-ресурсного центру ознайомили педагогічних працівників зі стратегіями ефективної роботи вчителя та асистента вчителя, з особливостями співпраці педагогів та батьків дитини з ООП, оцінюванням навчальних досягнень дітей з ООП.

           Також були розглянуті такі важливі питання як, роль вчителя та асистента вчителя в соціальній адаптації дітей з ООП , корекція агресивної поведінки у дітей з ООП та дотримання толерантного ставлення до всіх дітей, в тому числі, і дітей з ООП.

       Директор Центру Музичук А. В. розповіла педагогам про особливості співпраці ІРЦ із закладами освіти та наголосила на можливостях дітей з ООП продовження тривалості навчання на різних рівнях освіти.

 

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas