Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Вітаємо з перемогою!!!

         Конкурс «Я-журналіст» стартував 11 років тому, в 2009 році. У перший рік було 74 учасники - виключно з Рівненської області. У 2018 році вперше охоплено всі 24 області та м. Київ, а кількість учасників сягнула 850!

         Організатори конкурсу мають на меті підтримати обдарованих дітей, яких цікавить журналістика. Роботи учасників Всеукраїнського конкурсу "Я - журналіст!" – це статті, фото і відео. Журі їх оцінює і обирає переможців та володарів заохочувальних призів у кожній із 3 номінацій:  стаття (твір); фоторобота (фотографія або серія фотографій — не більше 10 штук); відеоробота (відео тривалістю не довше 10 хвилин).

         У 2020 році секретаріат Національної спілки журналістів України нагородив особливими відзнаками і вчителя, і учня Уманського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №7 - колегіум» Уманської міської ради Черкаської області за участь і пермогу у Всеукраїнському конкурсі учнівських творчих робіт «Я-журналіст». Керівник роботи – заслужений учитель України Людмила Лісова, переможець – учениця 8 класу Софія Тупчій!

Бажаємо творчих успіхів!

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas