Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Участь вчителів початкових класів міста Умані в інформаційно-консультаційних вебінарах КНЗ «ЧОІПОПП ЧОР» щодо підготовки до сертифікації в 2021 році

           18-20 січня 2021 року з метою підготовки педагогів до сертифікації на базі комунального навчального закладу «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників» були проведені онлайн-заняття та консультації.

          Освітяни нашого міста: вчителі початкових класів, керівники шкільних та міських методичних об’єднань вчителів початкових класів, заступники директорів з НВР, консультант ЦПРПП з початкової освіти попередньо зареєструвались та взяли участь у вебінарах. Перед учасниками вебінару виступили проректор з питань ЗНО моніторингу якості освіти КНЗ «ЧОІПОПП ЧОР» Лісова Н.І., завідувач відділу початкового навчання КНЗ «ЧОІПОПП ЧОР»  Добровольська Л.Н.,  які у своїх доповідях-презентаціях наголосили на тому, що метою сертифікації є виявлення та стимулювання педагогічних працівників з високим рівнем професійної майстерності, які володіють методиками компетентнісного навчання, новими освітніми технологіями та сприяють їх поширенню. Доповідачі ознайомили аудиторію з етапами реєстрації та проходження сертифікації у 2021 році, сконцентрували увагу на даті проведення незалежного тестування – 27 лютого 2021 р.; ознайомили з вимогами допуску учасників до пунктів тестування та правилами проходження кожного етапу сертифікації.

             Перед учасниками вебінарів також виступили вчителі, які успішно пройшли сертифікацію у 2020 році, вони поділились враженнями та досвідом проходження етапів сертифікації з колегами.

             Організатори вебінарів акцентували увагу на тому, що сертифікація надає можливість педагогам перевірити свої професійні можливості, почути думку незалежних експертів, отримати фінансову мотивацію – надбавку у розмірі 20% до заробітної плати та зараховується як проходження чергової (позачергової) атестації.

           



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas