Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Методичне об’єднання спеціалістів психологічної служби закладів дошкільної освіти міста

8 лютого 2019 року на базі Навчально - виховного комплексу № 1 «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітній навчальний заклад І ступеня» відбулося засідання методичного об’єднання спеціалістів психологічної служби закладів дошкільної освіти міста з проблеми «Формування емоційної стійкості особистості в освітньому середивищі».

Метою засідання було розширення знань учасників про особливості емоційної стійкості особистості та способи подолання труднощів, сприяння позитивної психологічної атмосфери, зміцнення психологічного здоров’я та формування інтересу до самовдосконалення в усіх учасників освітнього процесу.

Відкрила засідання методист методичного кабінету Рафаєнко Д.В. та ознайомила учасників з планом та завданнями.

Керівник міського методичного об’єднання Мурзак Н. А. доповіла про актуальну проблему - психологічні особливості емоційної стійкості педагога, визначивши основні причини та фактори, що впливають на формування, охарактеризувавши основні структурні компоненти «емоційної стійкості».

1

Для виявлення та оцінки нервово-психічної стійкості у спеціалістів психологічної служби, практичний психолог НВК № 1 Мурзак Н. А. провела тестування «Чи вмієте Ви володіти собою?», та в рамках реалізації ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді» провела заняття з елементами тренінгу на тему «Виховуємо щасливу дитину».

1

В рамках тренінгу учасники створили колаж «Образ щасливої дитини» та виробили рекомендації для роботи педагогічного колективу із батьками щодо використання сучасних форм і методів виховання дітей, розглянули на практиці однин із таких методів - арт-терапію, яка включає в себе широкий вибір спільної діяльності дитини із батьками.

1

1



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas