Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Нагородження переможців обласного краєзнавчого конкурсу «З Шевченком і з Черкащиною в серці»

        До 207-ї  річниці з Дня народження Тараса Григоровича Шевченка Черкаська обласна бібліотека для дітей оголосила  конкурс, організований у партнерстві з Благодійною організацією «Фонд Миколи Томенка «Рідна країна» та Шевченківським національним заповідником.

         Згідно з Положенням конкурс проводився у двох номінаціях: відеоогляди  творів або уривків з творів Т.Г.Шевченка та комікси (мальована історія) до творів Т.Г.Шевченка.

         27 травня на Чернечій горі в місті Каневі, в Шевченківському національному заповіднику відбулася урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу.

        Три талановитих уманчанки посіли призові місця і були нагороджені дипломами та цінними подарунками.

Свиридюк Валерія, вихованка міського Будинку дитячої та юнацької творчості (гурток «Українознавство», керівник: Попова О.Б.) посіла 2 місце у номінації «Відеоогляди творів або уривків з творів Т.Г.Шевченка» (вікова категорія 13-15 років).

Ярова Оксана, учениця 9-Г класу Уманської ЗОШ I-III ступенів №3 (учитель української мови і літератури: Бондаренко Г.С.) посіла 3 місце у номінації «Відеоогляди творів або уривків з творів Т.Г.Шевченка» (вікова категорія 13-15 років).

Любарська Емілія,  учениця 8-А класу НВК «Уманської міської гімназії – школи  естетичного виховання» посіла 2 місце у номінації «Комікси (мальована історія) до творів Т.Г.Шевченка» (вікова категорія 13-15 років).

         Вітаємо переможців та їх наставників з високими досягненнями і бажаємо творчого натхнення та подальших перемог!



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas