Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Відпочинок влітку

          З метою забезпечення організованого проведення оздоровлення, відпочинку, зайнятості дітей в 2021 році розпочали роботу відпочинкові зміни для учнів 1-10 класів в кількості 548 осіб на базі закладів загальної середньої освіти Уманської територіальної громади з 14.06 до 05.07.2021.

         У зв’язку з карантинними обмеженнями оздоровча кампанія 2021 року здійснює свою діяльність з урахуванням необхідності забезпечення належних протиепідемічних заходів.

        Максимально обмежено кількість дітей в загонах, виходячи з можливості забезпечити належні протиепідемічні умови. Обмежені ігри, що потребують використання дітьми багаторазового інвентарю. В разі використання такого інвентарю забезпечено проведення його дезінфекції.

         Впроваджені додаткові ігри та вправи, які б доносили важливість індивідуальних заходів профілактики та фізичного дистанціювання. В пріоритеті заходи, які проводяться на свіжому повітрі.

         Передбачене дворазове харчуванням вартістю 45,00 грн. на одну особу за один день перебування: 40,00 грн. за рахунок батьківських коштів та 5 грн. відшкодовує громада. Пільгові категорії харчуються безкоштовно.

         Для організації відпочинку дітей з міського бюджету заплановані кошти в сумі 264,700 грн. які передбачені для харчування дітей, які потребують особливої соціальної уваги (пільгові категорії).

        Для організації дозвіллєвої діяльності табору залучені міські музеї, бібліотеки, кінотеатри, ігрові майданчики, парки. Найбільш цікавими для дітей, пізнавальними і соціально значущими є тематичні дні, в рамках яких виховні та оздоровчі заходи об’єднані однією темою та передбачають поглиблення відповідних знань, набуття дітьми певних навичок та досвіду.

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas