Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

День працівників освіти-2021

        30 вересня 2021 року в Комунальному закладі «Уманський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж ім. Т.Г. Шевченка Черкаської обласної ради» відбулися урочистості з відзначення Дня працівників освіти.  Це одна з найважливіших професій у світі і  вона – для обраних. Саме учителі щодня стоять перед прицілом сотень допитливих дитячих оченят та ведуть їх на вищі сходинки пізнання.

         Приємно, що на святі були присутні почесні гості, які прийшли привітати  педагогів із професійним святом та вручити грамоти та подяки. Із вітальним словом до присутніх виступили: секретар міської ради Терещенко Катерина Вікторівна, начальник управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради  Миколенко Ірина Олександрівна, голова міськкому профспілки працівників освіти і науки Кузьменко Любов Андронівна, виконуюча обов’язки директора Уманського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу ім. Т.Г. Шевченка Крамська Зоя Михайлівна.

Окрасою свята стали вокальні та хореографічні композиції від юних талановитих артистів Уманського міського центру позашкільної освіти «Територія творчості» та НВК-міської гімназії.

Піснею «Листопад» привітали педагогів з професійним святом викладач та студентка Комунального закладу «Уманський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж ім. Т.Г. Шевченка Черкаської обласної ради»   Євген Хекало та Анастасія Зелевська.

Шановні освітяни! Низький уклін вам за натхненну і самовіддану працю. Нехай освітянська нива колоситься і квітує багатим врожаєм! А успіхи ваших вихованців перевершують ваші сподівання!



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas