Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Всеукраїнський День відповідальності людини

        Всеукраїнський День відповідальності людини – державне свято України, яке, починаючи з 2021 року, відзначатиметься щороку 19 жовтня у день народження Богдана Гаврилишина, автора «Декларації відповідальності людини». Метою відзначення є якісне перетворення українського суспільства у контексті розуміння та підвищення рівня відповідальності, а також вшанування пам’яті великого українця.

   Заклади загальної середньої освіти м.Умані долучилися до проведення Дня відповідальності людини. У бібліотеках освітніх закладів були обладнані тематичні книжкові експозиції, присвячені життєвому шляху та громадській діяльності Богдана Гаврилишина, Декларації відповідальності людини, організовані конкурси малюнків учнів 1-4 класів на дану тематику. Класними керівниками  проведено години спілкування «Декларація відповідальності людини» (5-9 класи). Учителями історії із старшокласниками організовано дискусії та проведено тематичні уроки «Декларація відповідальності людини – 15 важливих цінностей для творення ефективного суспільства».

    Давайте надихати один одного на відповідальні дії і підтримувати вогонь позитивних змін через власні маленькі та великі кроки! 

    І важливо пам’ятати, що кожен день  – це день відповідальних дій! І хай 19 жовтня стане для всіх тим днем у році, коли ви похвалите себе за кожен прояв своєї особистої відповідальності.

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas