Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Семінар – практикум для інструкторів з фізичної культури

28 жовтня 2021 року на базі дошкільного навчального закладу №25 (завідувач Дідура Л.О.) в онлайн - режимі  відбувся семінар – практикум для інструкторів з фізичної культури з теми «Впровадження нетрадиційних інноваційних технологій  в систему фізкультурно – оздоровчої роботи».  Робота семінару була спрямована на сприяння підвищенню рівня знань інструкторів з фізкультури дошкільних закладів щодо формування у дітей уявлення про здоровий спосіб життя.

У ході семінару-практикуму було розглянуто актуальні питання щодо підвищення ефективності фізкультурно-оздоровчої роботи з дітьми дошкільного віку засобами інноваційних технологій.

  Під час науково-методичного модулю було представлено ґрунтовну доповідь з презентаційними  та відеоматеріалами «Впровадження нетрадиційних інноваційних технологій в систему фізкультурно – оздоровчої роботи у ЗДО з досвіду роботи», яку підготувала вихователь – методист ДНЗ №25 Міняйло О.В.  Також було представлено досвід роботи музичного керівника Шевчук Н.Д. «Технологія музичного впливу». Щоб збагатити та розширити знання про методи оздоровлення дітей, інструктор з фізкультури Чередниченко О.В. провела майстер – клас «Глайдинг – нетрадиційний засіб зміцнення та укріплення усіх показників здоров’я дошкільників» та продемонструвала відеофрагмент заняття з фізичної культури з використанням методики Кроссфіт. Вихователь середньої групи Шаповал Л.П. поділилась досвідом організації роботи з дітьми та батьками в період карантину

З учасниками семінару проведено ряд інтерактивних вправ на закріплення знань щодо оптимізації рухової активності вихованців на занятті з фізкультури, вибору раціональних способів їх організації під час виконання основних рухів, використання різних типів занять тощо.

Під час практичного модулю  викладач  КЗ «Уманського гуманітарно – педагогічного фахового коледжу ім. Т.Г.Шевченка» Малахова О.Г.  провела майстер – клас «Роль ігрової психогімнастики в оволодінні навиками контролю рухової та емоційної сфери», а інструктор з фізичної культури ДНЗ №18 Галак Н. Ю. продемонструвала відеоролик «Авторські рухливі ігри з використанням координаційної доріжки». 

Наприкінці зустрічі керівник семінару- практикуму Бевз Н.О разом з консультантом ЦПРПП Кузьменко І.М.  підвели підсумки семінару-практикуму та ознайомили присутніх з рекомендаціями.

 

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas