Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Шкільне музейництво

      4 листопада 2021 року консультанти центру професійного розвитку педагогічних працівників управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради  Кузьменко І.М. та Баранюк Т.В. взяли участь в обласному онлайн-семінарі, який був проведений Черкаським обласним Центром туризму, краєзнавства і екскурсій учнівської молоді Черкаської обласної ради, для відповідальних за роботу в музеях закладів освіти. Світлана Турченюк, методист Центру, ознайомила присутніх з умовами   проведення обласного етапу Всеукраїнського огляду музеїв при закладах освіти. Наголосила, що метою огляду є упорядкування та систематизація музейної мережі, приведення експозиції музеїв у відповідність до вимог законодавства про документацію.

    Власним досвідом роботи з питання організації шкільного музейництва поділились Лариса Гайда, директор Педагогічного музею України, Людмила Різник, керівник музею Григорія Сковороди  Коврайського навчально-виховного комплексу „Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад” ім. Г. С. Сковороди Золотоніської районної ради, Олександр Шамрай, директор КЗ «Телепинський ліцей» Камʼянської міської ради.

   Світлана Пилипець, учениця 9-го класу, екскурсовод шкільної  кімнати-музею О.А.Захаренка с.Сахнівка, провела цікаву віртуальну екскурсію, розповіла про участь у обласному етапі Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів музеїв закладів освіти «Край, в якому я живу».



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas