Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Семінар - практикум педагогів-організаторів закладів загальної середньої освіти м. Умані

        19 квітня 2022 року на базі Полянецької ЗОШ центром професійного розвитку педагогічних працівників проведено в режимі онлайн семінар-практикум для педагогів-організаторів міста з проблеми «Удосконалення форм співпраці з учнівським самоврядуванням».

       Відкрила семінар консультант центру професійного розвитку педагогічних працівників Тетяна Баранюк. У своєму виступі вона акцентувала увагу педагогів-організаторів на використанні сучасних форм роботи щодо удосконалення співпраці з учнівським активом в умовах сьогодення.

       З доповіддю-презентацією «Учнівське самоврядування як один з головних  

пріоритетів у формуванні громадянської компетентності в учнів та форми співпраці з ним» перед учасниками семінару виступила Тетяна Осіпенко, педагог-організатор Полянецької ЗОШ. Вона поділилася досвідом роботи щодо організації роботи учнівського самоврядування в школі, розповіла про досягнення лідерців. Також провела з педагогами  практичне заняття школи лідерів «Лідер і лідерство. Формування лідерських якостей»

          Керівник міського методичного об’єднання педагогів-організаторів  Алла Тичінська наголосила на тому, що потрібно активізувати дистанційну роботу з учнями, використовуючи різноманітні освітні платформи, висвітлювати роботу в соціальних мережах.

   Під час підведення підсумку семінару педагоги відзначили практичне значення питань, які були розглянуті на цьому методичному заході.

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas