Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Школа молодого вихователя "Сходинки майстерності"

    За останні роки педагогічний склад дошкільних закладів почав повільно «омолоджуватися». Тому, одним з перших завдань колективів є підтримка тих молодих спеціалістів, які обирають нелегкий шлях вихователя.

    Знайомство із талановитими педагогами, досвідом інноваційної діяльності та її результатами грають важливу роль у формуванні педагогічного ідеалу молодого спеціаліста, а іноді в його корекції.

     На базі Центру професійного розвитку педагогічних працівників управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради розпочала роботу Школа молодого вихователя «Сходинки майстерності», метою якої є допомога починаючим педагогам у підвищенні їх професійної компетентності. Консультант ЦПРПП Ірина Кузьменко ознайомила молодих вихователів з планом роботи ШМВ, нормативною базою роботи ЗДО, основною документацією вихователів та ін..

    Засідання проходитимуть двічі на місяць згідно плану, складеному з урахуванням запитів та труднощів починаючих педагогів. В рамках школи будуть розглядатись теоретичні та практичні питання. Для молодих вихователів проводитимуться консультації, дискусії, семінари-практикуми, колективні перегляди з подальшим обговоренням побаченого.

    До роботи у школі молодого вихователя будуть долучатись досвідчені педагоги, які досконало володіють фаховими знаннями, розуміють, які саме професійні знання і навички необхідні початківцю для ефективного виконання педагогічної діяльності.

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas