Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Семінар-практикум учителів обслуговуючої праці

27 лютого 2023 року центром професійного розвитку педагогічних працівників управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради проведено онлайн-семінар-практикум для вчителів обслуговуючої праці закладів загальної середньої освіти Уманської міської територіальної громади з проблеми «Пріоритетні напрями наступності початкової освіти та технологічної освітньої галузі у світлі завдань Нової української школи». Захід  проведено з метою вдосконалення знань учителів з питань забезпечення взаємозв’язку, єдності методів, форм організації освітнього процесу за принципом наступності.

Учителі обслуговуючої праці Уманської гімназії №11 Уманської міської ради Алла Мороз та Інна Мороз презентували свій досвід роботи з проблеми «Використання новітніх технологій на уроках трудового навчання у 5 класі, що забезпечують реалізацію принципу наступності початкової освіти та технологічної освітньої галузі Державного стандарту Нової української школи». Інна Мороз провела для учасників семінару майстер-клас «Станкове плетення українських народних мотивів» та заняття з елементами тренінгу з використанням програм Wordwall, BeadTool 4.

      Педагоги взяли активну участь у методичному калейдоскопі «Ділимось напрацюваннями викладання предмету «Технології». 5 клас НУШ», який  провела консультант центру професійного розвитку педагогічних працівників управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради Тетяна Плющ.  

       Учасниками семінару вироблено рекомендації щодо  шляхів реалізації принципу наступності в освітньому процесі Нової української школи.

 

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas