Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Організаційне засідання Малої академії наук України

 

20 жовтня відбулось організаційне засідання керівників секцій Малої академії наук. На засіданні були присутні доктор економічних наук, професор, начальник управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради Ольга Чирва, проректор з наукової роботи, доктор педагогічних наук,  професор кафедри вищої математики та методики навчання математики Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Тетяна Годованюк, начальник відділу освіти управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради Світлана Чорна, керівник регіонального центру «Мала академія наук» в педагогічному університеті Тетяни Бербец,  консультанти центру професійного розвитку педагогічних працівників управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради, керівники секцій та наукові консультанти.

На зібранні проаналізовано результати роботи МАН за минулий рік, окреслено завдання  підготовки учнів-членів МАН до написання та проведення конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, акцентовано увагу на підтримку обдарованої молоді громади міською владою. Адже у цьому навчальному році  у восьми  відділеннях МАН будуть працювати тринадцять секцій, на 2  більше що в порівняні з минулим роком.

Бажаємо усім учасникам науково-дослідницької роботи здоров’я, невтомності у творчому новаторському пошуку та примноження його результатів.

Всім найскорішої перемоги та мирного неба!



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas