Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Відкриття нових можливостей.

8 та 9 листопада у рамках обміну досвідом та налагодження подальшої співпраці представники управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради на чолі з начальником Ольгою Чирвою відвідали м. Нововолинськ Волинської області.

Начальник управління освіти і гуманітарної політики Ольга Чирва, головний спеціаліст Софія Кучер, консультант Ірина Кузьменко обговорили низку питань щодо організації освітнього процесу, відвідали заняття предмету «Захист України», оглянули матеріальну базу, окреслили напрями подальшої співпраці разом із заступницею мера м. Нововолинськ Ніною Шумською, очільником Нововолинської освітянської ниви Сергієм Морозом та заступником Вікторією Римарчук.

Делегація побувала у Міжшкільному ресурсному центрі. На базі цієї установи старшокласники опановують предмет «Захист України», навчаються основам долікарської допомоги, бойової підготовки, інформаційної безпеки у мережі Інтернет тощо.

На прикладі діяльності молодіжного центру «Нові крила» ознайомились із кращими молодіжними практиками у Нововолинській громаді, поділилися досвідом проєктної роботи і взаємодії місцевого самоврядування з активною молоддю.

Також в ході візиту побували у Нововолинському центрі професійного розвитку педагогічних працівників, інклюзивно – ресурсному центрі, ліцеї № 8 та у закладі дошкільної освіти № 6.

Такі зустрічі завжди лишають після себе нові знайомства, приємні враження та відкривають можливості для нової діяльності. У планах – підписання меморандуму про співпрацю та спільні проєкти.



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas